Back to the Future’s Flux Capacitor is te koop voor je eigen DeLorean…

You Can Actually Buy a Flux Capacitor Car Charger Now

De dames en heren van webwinkel Thinkgeek besteden zoveel tijd en creativiteit in het verzinnen van een 1 april grap, dat ze er later op terug komen en het alsnog in de verkoop doen… Zo ook met de afgelopen 1 april grap waar ThinkGeek op 1 April aankondigden dat ze een Back to the Future Flux Capacitor car charger in productie namen…

Maar nu komt hij echt beschikbaar, rond september dit jaar en het zal rond de $25 gaan kosten… Deze kleine replica kan aangesloten worden op een sigarettenaansteker-poort en zorgt dan voor het opladen van twee USB-poorten…

De lichtjes gaan branden en … fluxen … tijdens het opladen van uw toestel, maar dat is eigenlijk wel alles wat het kan doen…Misschien heb je wel 1.1 gigawatts nodig om wat extra juice toe te voegen en wie weet wanneer je uit komt…ja, ‘wanneer’ en niet ‘waar’…

Je kan hier het apparaat bestellen…

1ba1_flux_capacitor_car_charger_inuse