Nolan’s nieuwe Interstellar trailer ziet er weer prachtig uit…

Interstellar-Movie-Trailer

Christopher Nolan verraste iedereen met zijn bezoek op Paramount Comic-Con panel afgelopen weekend… Helaas wilde hij niets onthullen over de film, maar dat had niemand ook echt verwacht…Daarentegen kwam hij wel aan met de nieuwe trailer voor de Interstellar, beelden die nu online zijn gekomen met dank aan de nieuwe officiële website van de film…Het ziet er weer verbluffend mooi uit, de special effects overtuigen en de nieuwe planeet ziet er buitenaards uit…prachtig…

De film gaat over een groep ontdekkingsreizigers die gebruik maken van een wormgat en daarmee de beperkingen van het reizen door de ruimte te overtreffen…Zo kunnen ze enorme afstanden afleggen…

Voor meer informatie, kijk op de zeer uitgebreide nieuwe website… Je hebt wel een toegangscode nodig om aan al die informatie te komen of om de HD versie van de trailer te bekijken… Deze code is de datum van de eerste maanlanding: 7201969…