SDCC: eindelijk de eerste Cosplay video…

thor_cosplay_san_diego_comic_con_2014_by_piratesavvy07-d7shlxz

San Diego Comic Con is afgelopen en we zijn nog een beetje aan het afkicken…weinig nieuwtjes komen dezer dagen naar buiten… Maar het geeft nu ons ook de mogelijkheid om alle cosplayers die hun creativiteit hebben laten zien op de Comic-con, een plekje te geven op Geekmagazine.nl…Wij en vele andere geeks, zijn fans van cosplayers en kijken uit naar hun interpretaties van favoriete comic books, video games…

Dit jaar waren er verdacht veel Disney characters op de SDCC…dan bedoelen we niet alle characters die Disney opgekocht heeft als Marvel en de Muppets, maar de standaard sprookjes prinsessen…Maar ook waren de Guardians of the Galaxy deze keer vaak aanwezig…maar ja, het zijn dan ook een stelletje A-holes…