De Star Trek Phaser afstandsbediening…waarom hebben we daar niet eerder aan gedacht?

7b858136bdc6614af0e4ece69e8e820952219cca

Okay, okay, hoe komt het toch dat Thinkgeek weer iets ontwikkeld waar we nooit eerder aan hebben gedacht…Op de San Diego Comic-Con 2014 onthulden ze een universele afstandbediening in de vorm van een Star Trek: The Original Series Phaser… Kom op jongens en meisjes, dit is toch het meest voor de hand liggende idee dat we maar konden verzinnen??

De Phaser werd gemaakt op basis van de laatst bekende TOS held prop en hebben daar zorgvuldige 3D scans van gemaakt…  Het 1:01 schaal Phaser is uitgerust met 10 authentieke phaser geluiden en force-feedback…

De Star Trek: The Original Series Phaser zal pas in November te koop zijn maar je kan al pre-orders plaatsen in de Star Trek Shop voor maar 149,95 dollar!

inset-2-open-box inset-16