Not a burgerstand…Geeky restaurant die we in Nederland moeten hebben…

ghos

 

Not a Burgerstand is een restaurant die veel te ver van ons vandaan is. Door middel van ontzettend creatieve, maar vooral Geeky reclame borden proberen ze mensen te lokken naar het restaurant… Ze hanteren waarschijnlijk ook de slogan: voor niets gaat de zon op want als je korting wilt krijgen op je kop koffie dan dien je er ook iets voor terug te doen…

Ons lijkt het verschrikkelijk leuk om al die mensen te zien die hun best doen op de stem van Darth Vader of Scooby Doo…of je krijgt ineens bezoek van meerdere Ghostbusters, want dan zou je namelijk 20% korting krijgen…

Daarnaast is het krijgen van kortingen iets wat op ons lijf geschreven is…als Nederlander zijnde…toch?

Wij voelen een kickstarter project opkomen…