Fases 1 & 2 van Marvel films zijn nu praktisch achter de rug…even een recap…

thanos-josh-brolin-marvel

 

Marvel heeft een planning die loopt tot 2019 met diverse superhelden in de hoofdrol…Deze films lopen in verschillende fases, zo hebben wij net fase 1 en 2 achter de rug met Iron-Man, Thor, Captain America, The Avengers en als voorlopige afsluiter The Guardians of the Galaxy… De films zijn zeer goed ontvangen, de één wat beter dan de ander maar het idee dat al deze films zich in één universum afspelen is geniaal en de fans zijn lyrisch…

Zo ook wij…

De video hieronder neemt ons mee door alle 10 films van fase 1 en 2, vanaf de eerste Iron Man tot aan Guardians of the Galaxy. Er is zelfs een snelle blik op Josh Brolin als Thanos samen met  een snelle tease van Ultron, die te zien zal zijn in Avengers: Age of Ultron, het laatste hoofdstuk van Fase 2 komt volgend jaar mei…