Awesome Mineralblu Photography’s versie van de SDCC 2014…

safe_image

Mineralblu Photography bestaat eigenlijk uit één persoon genaamd Long Thai. Long is bij ons bekend geworden door zijn foto’s van cosplayers als Jessica Nigri, Monika Lee en Riddle…Diverse foto shoots heeft hij al gemaakt maar deze keer heeft hij het met bewegende beelden geprobeerd…en wij kunnen niet anders zeggen dan dat hij er goed aan gedaan heeft…

Wat zijn film verslag anders maakt dan van bijvoorbeeld Sneaky Zebra is dat hij niet alleen cosplayers filmt…hij heeft ook oog voor de omgeving en, wat wij dan weer leuk vinden, is dat hij ook de beeldjes en toys even langs gaat…

Voor allen die alleen maar kunnen dromen om ooit aanwezig te zijn op de San Diego Comic-Con dan is Long’s video film wel een goed verslag over hoe het er aan toe gaat…