MTV-Cribs presenteert Guardians of the Galaxy’s ruimteschip Milano…

high-res-milano

 

Ken je het populaire programma MTV-Cribs nog? Het programma format is heel simpel, je krijgt een rondleiding door het huis van een bekend persoon en die laat alle kamers, auto’s en zwembaden zien… Er is nooit een Nederlandse versie gemaakt want wij hebben al Mijn vrouw, jouw Vrouw…

Anyhow… Deze keer was Chris Pratt en zijn fictieve ruimteschip Milano aan de beurt…Sinds het uitkomen van de film is dit ruimteschip aan het stijgen op de lijst van coolste schepen ooit… Het interieur mag er ook zijn, vooral het punt wat Chris ook maakt in het filmpje, de controlpanels zijn geen greenscreens maar daadwerkelijke schermen met bewegende animaties…

Weten jullie ook waarom de Milano zo heet? De karakter die Chris speelt in de Guardians of the Galaxy, Peter Quill, was op jonge leeftijd ontvoerd door ruimtewezens en op die leeftijd had hij een crush op Alyssa Milano…wie? Alyssa Milano was de dochter in de hitserie Who’s the Boss…

Okay, nu voel ik me heel oud…