Chris Pratt kan naast heel goed rappen ook de toekomst voorspellen…

chris-pratt-guardians-of-the-galaxy

Chris Pratt kan rappen als de beste…wat? wist je dat nog niet? Nou klik dan als de sodemieter op het filmpje hieronder…tijdens een radio interview kwamen ineens Chris zijn jeugd herinneringen naar boven en liet gelijk zien dat hij het nummer ‘Forgot about Dre’ helemaal kan rappen… Eminem heeft er een concurrent bij op het gebied van blanke rappers… en nee, we tellen Vanilla Ice niet mee…

Met muziek:

We hebben gelijk ook het bewijs gevonden dat Chris meer kan dan we dachten… Hij speelde in de satirische serie Parks & Recreation waar hij schijnbaar een “behind the scene” filmpje heeft opgenomen, dit heeft ie op Youtube gezet en dat was het wel eigenlijk… Alhoewel, in het filmpje maakte hij grapjes over dat Spielberg hem lastig valt met het aanbieden van een rol in Jurassic Park 4. Op zich heel erg grappig voor een beginnend acteur maar het is nu best hilarisch als je bedenkt dat Chris net de film Jurassic Park 4 heeft afgerond…

Oh, jullie geloven ons niet, nou hier het bewijs: