Alle X-men films samengevat in drie minuten…

Screen-shot-2014-08-06-at-3.13.47-PM

 

Max Knoblauch en Bob Al-Greene van de site Mashable hebben hun best gedaan om alle X-Men films samen te vatten in drie minuten… Dit wordt ondersteund door grappige tekeningen van Bob Al-Greene en alles is geanimeerd door Noah Sterling… Dat ze dit voor elkaar hebben gekregen baart ons toch wel zorgen over de serie…

En wie heeft er trouwens tijd voor zeven films? Deze samenvatting is alles wat je hoeft te weten over de X-Men…

Het eerste deel vonden wij baanbrekend voor de comic verfilming maar al snel verviel de serie in een Wolverine show… First Class beurde ons een beetje op. X-men: Days of Future Past hebben we nog niet kunnen beoordelen maar wij horen gemixte recensies…

Wordt het niet tijd voor een reboot? Deze keer geen Spider-man reboot maar een X-men reboot…wij stemmen voor!