[Prijsvraag] Cowabunga! Ninja Turtles prijzen te winnen!

image001 (1)

In de spectaculaire 3D actiefilm NINJA TURTLES heeft Shredder iedereen in New York samen met zijn kwaadaardige Foot Clan in zijn macht. Het ziet er slecht uit, totdat vier ongewone broers ontdekken dat zij als Teenage Mutant Ninja Turtles terug kunnen vechten.

De Ninja Turtles moeten samenwerken met de stoere reporter April O’Neil (Megan Fox) en haar bijdehante cameraman Vern Fenwick (Will Arnett) om de stad te redden en het duivelse plan van Shredder te ontrafelen.

Gebaseerd op de Teenage Mutant Ninja Turtles personages van bedenkers Peter Laird en Kevin Eastman naar het screenplay van Josh Applebaum en André Nemec en Evan Daughterty. Geproduceerd door Michael Bay (Transformers) en geregisseerd door Jonathan Liebesman (Wrath of the Titans).

Wij van Geek Magazine mogen van Universal Pictures voor de echte Turtle liefhebber een Turtle Pizzasnijder weggeven…maar ook een altijd handige (get it?) foamhand of wat dacht je van een echte Turtle koptelefoon!

Natuurlijk dien je daar wel wat voor te doen. Wil je in aanmerking komen voor deze prijs, beantwoord dan de volgende vraag:

Alhoewel de bedenkers van de TMNT niet helemaal er mee eens zijn bestaat er nog een vijfde Turtle, wie is hij/zij?

image005 (1) image004 (1) image003 (1)

 Stuur je antwoord en gegevens op naar info@geekmagazine.nl en maak kans op deze leuke prijzen.

NINJA TURTLES draait vanaf 21 augustus in de bioscoop in 3D en IMAX 3D

ninjaturtlesfilm.nl

facebook.com/NinjaTurtlesFilmNL