Star Trek: Continues heeft nieuwe afleveringen van oude Star Trek…

10414492_782351385131713_2589296830159624631_n

Star Wars, Star Wars en Star Wars is wat de klok slaat de laatste tijd, iedereen is enthousiast dat JJ Abrams is overgelopen naar die andere franchise…terecht natuurlijk want JJ weet als geen ander hoe je een science fiction franchise nieuw leven in blaast… Dat heeft ie zeker fantastisch gedaan met Star Trek…

Maar online zijn er andere fans verder gegaan waar JJ nooit is geweest…Ze zijn letterlijk verder gegaan met het originele Star Trek uit de jaren ’60…en we moeten zeggen: het is niet slecht…

Moeten we wel eerlijk bekennen dat wij Star Trek fans van het eerste uur zijn en we Kirk en zijn kompanen een zeer warm hart toe dragen maar Star Trek ging in eerste instantie niet om de special effects maar om de verhalen en de situaties waar we als mens in verkeren…

Deze derde aflevering ‘Fairest of them all” gaat verder waar de oude Star Trek aflevering “Mirror Mirror’ was gebleven en wij hoeven toch niet uit te leggen waar de ‘Mirror Mirror’ aflevering over ging, toch?

Kom op! Dat is die beroemde aflevering waar Spock een goaty heeft!

Leuk weetje tussendoor, de man die Scotty speelt is de zoon van de originele Scotty, en Sulu wordt vertolkt door één van de mythbusters presentatoren…

Het is zondag, niets te doen, dan kan zo een ouderwetse nieuwe aflevering er heus wel even tussendoor…for old times sake…