Guardians of the Galaxy staat ook bovenaan de muziek hitlijsten…

mixtape-starlord-s-awesome-mix-tape-vol-1-you-can-order-now

De soundtrack van Guardians of the Galaxy is opgeklommen naar de nummer één van de Billboard 200 in Amerika… Waarschijnlijk hebben je of jullie ouders allang uitgelegd dat ze al deze nummers op vinyl hebben en ze niet in zien waarom ze opnieuw moeten betalen voor de muziek die ze al hebben…

Ondanks dat is de  “Awesome Mix Vol. 1,” er in geslaagd om 109.000 exemplaren te verkopen in de afgelopen week… Dat maakt het de tweede soundtrack van een film die bovenin de hitlijsten staat dit jaar…

Wij hebben al eerder de soundtrack geplaatst met alle toffe nummers, heb je die net gemist dan kan je hier even op klikken

Oh, what the hell, we plaatsen de spotify lijst gewoon nog een keer voor jullie: