[Prijsvraag] Culinaire prijzen te winnen met Chef…

image007 (1)

In CHEF, geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Jon Favreau is de creatief uitgebluste chef-kok Carl Casper (Favreau) werkzaam in het ooit trendy restaurant in Los Angeles ‘Galoises’. Wanneer de populaire food blogger Ramsey Michel (Oliver Platt) langs komt om het restaurant te recenseren wil Carl een nieuw avontuurlijk menu serveren maar zijn baas Riva (Dustin Hoffman) staat dit niet toe. Ramsey schrijft een genadeloze recensie en digibeet Carl wendt zich tot Twitter om Ramsey (per ongeluk) publiekelijk uit te schelden. Als dan een video viral gaat waarin te zien is hoe Carl tekeer gaat tegen Ramsey in het restaurant zit Carl ineens zonder baan. Hij vertrekt naar Miami en met de hulp van zijn ex-vrouw (Sofia Vergara), beste vriend (John Leguizamo) en zoontje (Emjay Anthony) knapt hij een oude foodtruck op en begint hij zijn eigen restaurant op wielen. Tijdens een culinaire road trip met zijn vrienden en familie herontdekt Carl zijn creativiteit en passie voor het koken, het leven en de liefde.

Wij van Geek Magazine mogen van Universal Pictures ontzettend coole en handige Chef keuken gereedschap weggeven zoals een pollepel met schort en ovenwant …

Natuurlijk dien je daar wel wat voor te doen. Wil je in aanmerking komen voor deze prijs, beantwoord dan de volgende vraag:

Naast de persoonlijke bodyguard van Tony Stark speelde John Favreau een vriend van welke andere Marvel superheld?

CHEF

 Stuur je antwoord en gegevens op naar info@geekmagazine.nl en maak kans op deze leuke prijzen.

CHEF draait vanaf 4 september in de bioscoop.

chef-film.nl

facebook.com/ChefFilmNL