Reuzen Ratten teisteren NYC…het einde der tijden is gekomen…

article-2157561-138F47CA000005DC-282_634x424

 

We hebben het al gehad over de Killer wormen die schijnbaar op de bodem van de zee leven…maar al snel volgde dat schrikbeeld zich op met het nieuws van de reuzen ratten van New York… Op zich is dat al erg, maar deze ratten zijn brutaler dan ooit te voren…

Ze rennen gewoon langs grote aantallen mensen, reizen met de metro en lopen over een slapende man…maar nu gaan ze een stapje verder: ze vallen je aan!

Zoals een goede  journalist betaamt, neemt Josiah Ryan altijd zijn camera mee als hij op pad gaat…Zo filmde hij een grote rat die op het perron van de metro liep, schijnbaar was de rat daar niet van gediend en viel de Ryan aan en beet hem in zijn been. Wat wij frappant vonden is dat de rat ook echt Ryan opmerkte en gelijk met bloeddorstige blik in zijn ogen de aanval inging…

We waarschuwen jullie alvast…dit zijn beelden waar je nachtmerries van kunt krijgen…