Alle Easter-eggs uit The Guardians of the Galaxy…

guardians-of-the-galaxy-easter-eggs-01

 

Spoiler Alert!

Voor degene die de film niet hebben gezien…waarom ben je hier terwijl wij als eerste waren begonnen met een waarschuwing voor ‘Spoilers’, maar mocht je het echt nog niet hebben gezien dan adviseren wij je de film snel te gaan zien!

Ja, het heeft onze hoge verwachtingen waargemaakt! De comics liefhebbers zullen net als ons erg enthousiast zijn terwijl mensen die niets van comics afweten het ook een goede film vinden…dus de Guardians of the Galaxy film is een topper voor jong en oud…

Als we toch iets van kritiek moeten hebben dan is het dat James Gunn wel erg veel informatie heeft gestopt in één enkele film…comic liefhebbers snappen de meeste namen wel maar Thanos is niet echt iemand die iedereen iets zegt…

Zelfs de oplettende kijker zal iets gemist hebben en daarom hebben we het internet…want er is altijd iemand die net even meer ziet of weet dan wij, zo ook Youtuber Mr Sunday… Mr Sunday legt even haarfijn uit wat we waarschijnlijk hebben gemist en wat de achtergrond is van elke easter-egg…altijd handig die feitjes voor de ongemakkelijke stiltes op je oma’s verjaardag…