De toekomst van American Football?

robot-footaball-sci-fi-short-nf7

Dat Robotten uiteindelijk de baas over ons mensen gaan worden is praktisch zeker, de vraag is alleen wanneer gaat het gebeuren? Natuurlijk roepen wij het op ons zelf af om robotten steeds meer in te zetten in ons dagelijkse leven…

Maar zouden we ook gaan kijken naar wedstrijden waar robotten een deel uitmaken van het spel? We weten dat er nu al voetbalwedstrijden bestaan met alleen maar robots maar dat is voorlopig alleen interessant als je de robots zelf ontworpen hebt…

Regisseur Marcus Alqueres heeft dit fascinerende sci-fi filmpje gemaakt waarin robots meespelen met mensen…In dit filmpje wordt de robot ingezet bij het Amerikaans football en het ziet er overtuigend uit… Stel je voor dat dit ook gaat gebeuren met ons Europese voetbal?  Heb het vermoeden dat als alle spelers even goed zijn dat juist de tactiek de doorslag zal geven in een wedstrijd…