Gelekte Teaser Trailer van Quentin Tarantino’s western, The Hateful Eight…

check-out-the-hateful-eight-teaser-trailer-4056fa48-aca2-466f-ad66-fbf5fe1ce2d6

Quentin Tarantino was, zacht gezegd, niet al te blij toen het script van zijn western, The Hateful Eight, was gelekt op het internet. Je kunt wel zeggen dat hij woedend was, eigenlijk erg boos, zo kwaad dat hij de film niet eens meer wilde maken…Toch is hij daarop terug gekomen en heeft zich voorgenomen om de film op te nemen…

Ironisch genoeg hebben wij de teaser trailer voor jullie…deze is gelekt en op het internet terecht gekomen…

Helaas is de trailer nog niet officieel online geplaatst, maar we kunnen nu de eerste beelden zien dankzij een mobiele telefoon… De teaser is eigenlijk een animatie, het bevat helemaal geen beelden want dat kan ook niet omdat Quentin nog niet is begonnen met filmen…

Hoe dan ook komt de sfeer heel goed over en is de hand van Quentin duidelijk terug te zien…