Ontzettende toffe He-Man tekeningen…zonder He-man…

SnakeMountain_Thumblet_MBerry

Wij keken altijd op het Engelse kanaal Sky-Channel naar Fun Factory, dat was de Engelse versie van Telekids in de jaren ’90, en daarop kwamen de tekenfilms die we nu allemaal kennen… G.I. Joe, Inspector Gadget, Tranformers, Mask, Jason and the wheeled warriors en natuurlijk He-man… Zelf waren we meer fan van Transformers maar He-man keken we ook…

We hebben zelfs de film nog met veel plezier gekeken, daarin speelde Dolph Lundgren de titel rol… Maar de echte sterren waren de Evil-Lyn en Skeletor… Voornamleijk Skeletor vonden wij ontzettend goed getroffen door acteur Frank Langella, sindsdien hebben wij een zwak voor de blauwe schurk…

Dit is ook de reden waarom we deze kunstwerkjes met jullie delen want ze zien er stuk voor stuk ontzettend cool uit… Megan Berry is degene die de baddies uit de Masters of the Universe getekend heeft, waarschijnlijk heeft ze dezelfde film gezien als wij…

By the power of Gray-Skull…