Als Breaking Bad samen gaat met True Detective, dan krijg je…

tca-awards-2014-breaking-bad-true-detective

We hebben net het eerste seizoen van True Detective achter de rug en we waren onder de indruk van het sfeertje van de serie. Het bedrukkende klimaat van New Orleans en de Rednecks en gelovigen maken van True Detective echt een bijzondere serie… Het begint eigenlijk al met de intro… True Detective heeft een ontzettend mooie intro dat ondersteund wordt door een heerlijke titelsong…

Het is Matthew Mcconaughey en Woody Harrelson niet gelukt om Breaking Bad te doen vergeten maar ze acteerden wel ontzettend goed, vooral Mcconaughey…

Maar hoe zou het zijn als je de twee series samenvoegt?

Het volgende filmpje zou wel eens in de buurt kunnen komen van hoe het er echt uit zou zien… De jongens en meisjes van GB Posters zijn verantwoordelijk voor dit fantastische werk, mede dankzij kunstenaar Martin Woutisseth