Hoe krijg je nou de cafeïne uit de koffie…waarom zou je dat überhaupt willen?

0 (1)

 

Goedemorgen…heb je trek in een lekker kopje koffie? Nou wij ook! Vooral deze morgen hebben we een lekker stevig bakkie pleur nodig om de dag goed te beginnen…

Wij hebben de mogelijkheid om elk moment van de dag het zwarte goud tot ons te nemen, op het werk, thuis en wanneer we uitgaan… Vooral op het einde van de dag, zo vlak na het eten, is er niets lekkerders dan een goed zwart bakkie…

Nu schijnen er mensen te zijn die koffie wel drinken maar zonder cafeïne er in!? Deze infadels, goddeloze mensen weten waarschijnlijk uit onze buurt te blijven want wij kennen niemand die daarvoor zou kiezen…Toch is het een grappige vraag, hoe kan je cafeïne vrije koffie drinken terwijl dat spul in de boon zelf zit?

Nou, dat weet Mental Floss je haarfijn uit te leggen…