Holy Macaroni Batman, je nieuwe Batmobiel is onthuld…is ie beter dan de Tumbler?

gqiotcussi9pocoiirw6

Ben Affleck heeft waarschijnlijk net zijn eerste ritje gemaakt in zijn nieuwe aanwinst, de Batmobiel… Zac Snyder, de regisseur van de aankomende film Batman V. Superman: Dawn of Justice, kon het niet laten en postte foto’s van de super-auto op instagram…

De eerste beelden zien er echt goed uit. Maar is het beter dan de Tumbler?

De uitdaging van het maken van een Batmobile die beter is dan de Christian Bale’s auto van de Dark Knight-trilogie is een moeilijke… Het lijkt erop dat in plaats van een functionele versie te ontwerken, regisseur Zack Snyder heeft besloten om een comic-achtige stijl aan te houden…

We kunnen niet ontkennen dat ie er goed uit ziet. Het heeft ook iets weg van de versie die in de nieuwe Batman game Arkham Knight voorkomt…

Wat vinden jullie van de nieuwe Batride?

10691624_631454673639114_1488082178_n.0