Nike keurt de schoenen van Marty McFly’s uit BTTF II goed…

nike-air-mag-halloween-costume-replicas-officially-licensed-by-universal-studios-1

Toen Nike een paar jaar geleden een beperkt aantal Air Mag Replica schoenen uit Back to the Future 2 uitbracht gingen de fans helemaal uit hun dak… Sommige betaalden maar liefst $ 35.000 om een paar te bemachtigen…

Maar nu zijn er zelfs geruchten dat Nike van plan is om echt werkende versies van de Air Mags uit te brengen in, hoe toepasselijk, ergens in 2015…

Tot die tijd, krijgen we nu de mogelijkheid om officieel gelicenseerde Nike Air Mag schoenen te kopen  voor slechts $ 100. Halloween Costumes gaan de futuristische schoenen verkopen, wel zonder Nike logo en je moet nog steeds zelf de veters strikken…

back_to_the_future_nike_mag_replicas_5 back_to_the_future_nike_mag_replicas_4 back_to_the_future_nike_mag_replicas_3 back_to_the_future_nike_mag_replicas_2