Dankzij de ‘ruzie’ tussen twee regisseurs zien wij nu meer van de Millenium Falcon…

official-close-up-video-of-millennium-falcon-in-star-wars-episode-vii

Regisseur Zack Snyder van het aankomende vervolg op Man of Steel, Batman vs Superman: Dawn of Justice heeft een twitter fittie met JJ Abrams…En wij zijn er ontzettend blij mee, hoe heftiger hoe beter!

Het begon met een fotootje van Superman in een Sith kostuum die Zack Snyder op twitter zette…JJ Abrams is de kwaadste niet en deelde zijn versie op Batman met Han Solo’s gun…en dit ging een paar keer op en neer…

Het ene antwoord was nog beter dan het andere, maar nu overtreft JJ Abrams alle verwachtingen…Want wij Geeks gaan natuurlijk helemaal uit ons dak omdat we nieuwe beelden zien van de Millenium Falcon!

Eat that, Zack Snyder, you Nerfherder…