[Prijsvraag] Win een Boxtroll op je rug!

Boxtrollen_filmposter_horizontaal

DE BOXTROLLEN is een hartverwarmend sprookje over vriendschap en familie. De Boxtrollen zijn bijzondere wezens die onder de grond leven. Ze hebben een weesjongetje uit de stad Kaasbrugge geadopteerd en noemden hem Eitjes. Wanneer ze bedreigd worden door een gemene slechterik zoekt Eitjes hulp bij de mensen in de stad boven de grond en ontmoet het avontuurlijke meisje Winnie. Samen ontdekken ze dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt, waar je woont en wie je ouders zijn; want Winnie en Eitjes sluiten echte vriendschap voor het leven.

 In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Roman Derwig (Eitjes), Hanna Obbeek (Winnie), Jacob Derwig (Sijbrand Troepzooi), Derek de Lint (Baron Schaeven-Haghe), Frank Lammers (Archibald Petronella Hebbesma en Madame Frou Frou), Horace Cohen (Meneer Penarie), Ruben van der Meer (Meneer Troela), Roué Verveer (Meneer Reuzel) en Kim van Kooten (Barones Schaeven-Haghe).

 In de originele versie met de stemmen van o.a. Isaac Hempstead Wright (Eggs), Elle Fanning (Winnie), Simon Pegg (Herbert Trubshaw), Jared Harris (Lord Portley-Grind), Sir Ben Kingsley (Archibald Penelope Snatcher en Madame Frou Frou), Richard Ayoade (Mr. Pickles), Nick Frost (Mr. Trout), Tracey Morgan (Mr. Gristle) en Toni Collette (Lady Cynthia Portley-Rind).

Wij van Geek Magazine mogen van Universal Pictures ontzettend toffe Boxtrolls rugzak weggeven…maar dat niet alleen ook kan je in aanmerking komen van een compleet Boxtroll schrijf-set…

Natuurlijk dien je daar wel wat voor te doen. Wil je in aanmerking komen voor deze prijzen, beantwoord dan de volgende vraag:

Welke Monty Python lid heeft de Boxtrolls song geschreven?

Stuur je antwoord en gegevens op naar info@geekmagazine.nl en maak kans op deze leuke prijzen.

image002 (3) Rugzak Boxtrollen2 Rugzak Boxtrollen

DE BOXTROLLEN draait vanaf 1 oktober a.s. in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 3D.

 www.boxtrollen.nl

www.facebook.com/boxtrollen