Je eigen Star Trek LCARS Wallpaper voor je iPhone 6…

star-trek-lcars-iphone-6-wallpaper-620x400

Als Star Trek geeks zijn wij altijd fan geweest van Michael Okuda’s LCARS ontwerpen voor Star Trek: The Next Generation…Niet alleen wij vonden het er goed uit zien, ook ontwerper Gedeon Maheux was het met ons eens. Hij ontwierp gelijk voor de iPhone 6 wallpapers…

Hij heeft de originele LCARS Star Trek lockscreens bijgewerkt voor de nieuwe iPhone 6 en 6 Plus… Nu kun je helemaal je Geeky vrienden jaloers maken met je iPhone 6!. Voor degenen onder ons die nog steeds in het bezit zijn van de kleinere iPhone 5, maak je geen zorgen, er is hier zelfs een versie voor jullie achterblijvers…

• iPhone 5 Series – Original / TNG Colors
• iPhone 6 – Original / TNG Colors
• iPhone 6 Plus – Original / TNG Colors