Zo ziet straks Marvel’s Daredevil eruit op Netflix…

bgwvaeewxwbpnfxwvjnd

Het duurt nog wel even, want pas in 2015 zal de nieuwe serie van Marvel pas van start gaan op Netflix… Maar nu komen de eerste beelden naar buiten dankzij de New Yorkse Comic Con… Tijdens een Daredevil panel op de NYCC werden clips vertoond van de aankomende serie en iedereen ging uit zijn dak…

Wij moeten nog even wachten op die beelden maar we kunnen nu wel een eerste blik werpen op Daredevils pak. Het is wel duidelijk dat dit waarschijnlijk zijn eerste ‘oefen’ kostuum is maar we krijgen wel een duidelijk sfeer beeld. Volgens de makers gaat deze serie duidelijk gritty en donkerder worden dan die andere Marvel serie: Shield…

We mogen duidelijk dankbaar zijn op DC’s Arrow, want dankzij dat succesverhaal kunnen we nieuwe series verwachten als Luke Cage, Iron Fist en de Defenders…

Comic fans kunnen dus hun hart op halen…