Eerste beelden van de afgelopen New York Comic Con…wanneer gaan wij er naar toe?

comic con ny

Oh, wat zouden wij toch graag New York bezoeken…we zijn al een keer geweest maar toen waren we nog niet op de hoogte van de diverse Cons. We hebben nu weer gezien hoe het ongeveer aan toe gaat op zo een beurs en wij willen echt een keer naar één van de twee grootste Con’s in Amerika…serieus? We hebben het natuurlijk over de New Yorkse versie en de grootste in San Diego…

Gelukkig leven we in een tijd waar alles gefilmd kan worden waardoor we toch een goed beeld krijgen wat er allemaal te doen is daar… Wat we in ieder geval weten door al die Youtube filmpjes is dat er veels te veel te zien en te doen is op zo een beurs…één dag is zeker niet voldoende…

Dit is het eerste filmpje wat wij konden vinden van de NYCC en en Youtuber RealTDragon was de gene die het videofilmpje gemaakt heeft…