De beste Cosplayers van de New York Comic Con 2014…

4160659-0+img_7916

Oef, wat een werk… Wij hebben ons beste gedaan om de beste kostuums te verzamelen waar vele cosplayers op de NYCC mee rond liepen… Het koste wat moeite en tijd maar we zijn er wel in geslaagd om een goed beeld te geven wat NYCC 2014 aan Cosplayer te bieden heeft…

Het blijft ons verbazen hoeveel mooie mensen hierop af komen en ook nog eens verkleed gaan. Heeft het iets te maken met dat de Amerikanen Halloween vieren en daarom altijd al een kostuum in de kast hebben hangen? Naast de welbekende little black dress heeft een Amerikaan ook nog een Halloween kostuum hangen, voor het geval dat er een Comic Con in de buurt gehouden wordt…

Dit jaar is ons favoriete cosplayer Spider-Gwen en He-man…Welke is jouw favoriet?

 

Thnx 2: i09 en comicvine