Man spendeert 2,5 jaar aan een Mega city in Minecraft…

wwqwljdhx35zwauowwtp

Je moet echt heel veel, maar dan ook echt heel veel geduld hebben voor het spel als Minecraft… Kinderen om mij heen zijn er verslaafd aan het ‘spel’… Wij zouden LEGO aanraden maar het voordeel is met Minecraft is dat je het nooit hoeft op te ruimen of per ongeluk op een steentje stapt…

Maar we hebben een video hieronder die echt waanzinnig is, het toont namelijk een epische metropool dat in Minecraft is gemaakt…Duncan Parcells is de naam van deze student met veelste veel tijd om handen…

Hij noemt zijn stad:”Titan City” en het is een stad waar elke superheld vol trots zal gaan beschermen… Het kostte hem 4,5 miljoen blokken en twee jaar op een Xbox 360 om te bouwen. Zijn inspiratie heeft hij duidelijk uit het spel Simcity gehaald…

Ga studeren! Je neus in de boeken!