Captain America en Iron-Man maken zich al op voor Civil War is Age of Ultron…

stark

 

In de aankomende Avengers film, Age of Ultron, wordt al het zaadje gelegd naar het vervolg Avengers: Civil War… In de Marvel comic universum was dat een ingrijpende gebeurtenis, alle superhelden en schurken kwamen tegen over elkaar te staan of zelfs gezworen vijanden gingen met samenwerken… Dit gebeurde omdat Tony Stark vond dat er geen geheime identiteiten meer mochten bestaan en alle superhelden moesten geregistreerd worden… Tony kwam tot deze beslissing vanwege een ongeluk veroorzaakt door superhelden waar vele burgers omkwamen…

Waarschijnlijk zal Ultron de aanleiding zijn voor Tony’s beslissing om iedereen te willen registreren, maar Captain America is daar niet echt mee eens en gaat de strijd aan…

In het onderstaand filmpje wordt dus al flink gekibbeld…

Bring it on guys!