De beste Halloween kostuums van 2014…

 

slide_374934_4478988_free

 

Het wordt met het jaar populairder en populairder… Halloween in Nederland is nog niet op het niveau als in Amerika maar wij hebben het vermoeden dat er steeds meer feesten worden georganiseerd en huizen verbouwd naar spookhuizen…

Wij juichen dit alleen maar toe…carnaval is niet echt aan ons besteed, beetje te plat en weinig origineel…Sint Maarten zijn we te oud voor dus dan is Halloween een goed alternatief…

Jullie weten natuurlijk dat wij ook graag Cosplayers laten zien en Halloween is het ideale feest waar zelfs de nuchtere Nederlander zich kan laten gaan…

Hier hebben we wat voorbeelden van Amerikaanse feest gangers maar heb je zelf een Halloween feest gegeven en heb je leuke kostuums gezien of gemaakt? Stuur dan een mail naar info@geekmagazine.nl met jouw creaties!