Skeletor Cosplay collectie…

skeletor_cosplay_by_jaze_cosplay_by_captainjaze-d65auwo

Zoals we al eerder hebben aangegeven hebben wij een zwak voor de super schurk uit Eternia… Toen we vroeger elke zaterdag ochtend naar de tekenfilms zaten te kijken kwam ook deze schurk langs, we hadden toen al door dat het niet echt een hoogstaand getekende serie was. De studio stond er ook bekend om dat ze vele animaties hergebruikte om de kosten te besparen…

Maar onze liefde, dat moet even tussen aanhalingstekens: ‘liefde’ voor Skeletor kwam toch wel door de hele slechte ‘Masters of the Universe’ film met Dolph Lundgren… In deze film vertolkte Frank Langella de superschurk en de mooie Meg Foster was Evil-Lyn… Frank Langella speelde Skeletor met heel veel overtuiging en de film werd ineens een stukken beter…

Dus daarom hebben we ten ere van Skeletor een Cosplay collectie samengesteld… Natuurlijk kon de film versie van Skeletor niet ontbreken…