Iron Sky II: The Coming Race heeft een teaser…en een T-rex…

adolf-hitler-rides-a-t-rex-in-iron-sky-the-coming-race-trailer1

Als je de eerste Iron Sky al gezien hebt dan weet je ongeveer wat je kan verwachten… Nazi’s die in het geheim leefden op de donkere kant van de maan met plannen om Aarde te veroveren… een ridicuul idee voor een film en daarom ook zo vermakelijk…

Nu willen ze een tweede deel uitbrengen en daarvoor hebben de makers een kleine teaser van 4 minuten gemaakt… Wat blijkt, het kan nog gekker dan Nazi’s op de maan, want nu zijn het Nazi’s onder de grond inclusief dino’s!

De producenten van de film zijn begonnen met een crowdfunding campagne en ze zijn op zoek naar $ 10.000.000…Dit vervolg ziet er zo belachelijk krankzinnig uit dat we hopen dat ze de middelen krijgen om het te filmen!