[Prijsvraag] Maak kans om als eerste de grappige film ‘The Skeleton Twins’ te zien!

TST_QUAD_NL

De tweeling Maggie (Kristen Wiig) en Milo (Bill Hader) heeft al jarenlang geen contact. Een onverwachte reünie zorgt ervoor dat ze beiden worden geconfronteerd met alles wat er fout is gegaan in hun leven. Voor Maggie betekent dit dat zij gaat inzien wat er mis is aan haar huwelijk met Lance (Luke Wilson). Milo ontdekt dat hij eigenlijk nooit het verdriet van een verbroken relatie heeft verwerkt. Langzamerhand komen Maggie en Milo er achter dat ze de band met elkaar moeten herstellen om echt verder te kunnen met hun leven en weer gelukkig te worden.

Nu kan je in aanmerking komen om deze unieke film als eerste van Nederland te mogen zien…

Aanstaande maandag 17 november kan je in Amsterdam kans maken om deze film te aanschouwen in een speciale voorvertoning!

Stuur je gegevens op naar info@geekmagazine.nl en maak kans op deze voorstelling.

THE SKELETON TWINS

THE SKELETON TWINS draait vanaf 20 november in de bioscoop.

www.theskeletontwins.nl

www.facebook.com/TheSkeletonTwins