[Prijsvraag] win bioscoopkaartjes voor de aangrijpende film Trash…

Trash_filmposter_horizontaal

TRASH is een aangrijpende thriller over twee jongens, Rafael (Rickson Tevez) en Gardo (Luis Eduardo), die vuilnis sorteren in de sloppenwijken van Rio de Janeiro. Wanneer ze een portemonnee vinden tussen het afval realiseren ze zich niet wat de gevolgen hiervan zijn. Op het moment dat de politie langskomt en een enorm hoge beloning uitlooft voor de vinder van de portemonnee, begrijpen ze dat er meer aan de hand is. Ze delen hun geheim met hun vriend Rato (Gabriel Weinstein) en slaan op de vlucht voor de politie. Ze komen terecht in een uitzonderlijk, maar gevaarlijk avontuur,  terwijl ze proberen om de herkomst van de portemonnee te achterhalen en het mysterie te ontrafelen.

De film TRASH is geregisseerd door Stephen Daldry (Billy Elliot, The Hours, The Reader) en het script is geschreven door Richard Curtis (War Horse, Four Weddings and a Funeral, Notting Hill). Een productie van Working Title in samenwerking met O2 Filmes en PeaPie Films, geproduceerd door Tim Bevan, Eric Fellner en Kris Thykier.

Wij van Geek Magazine mogen van Universal Pictures bioscoopkaartjes weggeven voor deze aangrijpende film Trash…

Natuurlijk dien je daar wel wat voor te doen. Wil je in aanmerking komen voor deze prijzen, beantwoord dan de volgende vraag:

Hoe heet de schrijver van het gelijknamige boek’?

Stuur je antwoord en gegevens op naar info@geekmagazine.nl en maak kans op deze leuke prijzen.

TRASH_filmstill8

TRASH draait vanaf 27 november in de bioscoop.

www.trash-film.nl