Altijd al willen wonen in een Hobbit huis? Deze familie doet het gewoon!

Hobbit Family

Simon en Jasmine Dale waren het spuugzat met het betalen van hun hoge hypotheekrekeningen. Wat doe je dan als je het spuugzat bent? Inderdaad, je gaat er wat aan doen!

De kersverse ouders besloten toen om te doen wat ze altijd al hadden willen doen: hun eigen droomhuis bouwen – een Hobbit huis! Een houten eco-vriendelijk thuis omringd door niks anders dan de boompjes en de bijtjes. Net alsof het zo uit een J.R.R. Tolkien boek is gedropt!

De familie heeft met bloed, zweet en tranen gewerkt aan het huis met hulp van familie en vrienden (dat is waarschijnlijk ook waar de tranen vandaan kwamen). Zelfs de de twee kleintjes hebben geholpen met het zoeken naar hout. Jong geleerd, oud gedaan – zeker handig als je de rest van je leven daar moet wonen! Vier maanden en 3.000 Engelse Pond later staat hun huis nu… tja, als een huis.

Voor de Engels-lezenden (is dat een woord?) onder ons en voor wie graag naar leuke plaatsjes kijkt, hebben we hier de site waar jullie meer kunnen zien en lezen over de tot stand brenging (als ik dan toch mijn eigen woorden mag verzinnen) van deze levensechte Geek fantasie.

Hobbit-house-outside Hobbit-house-inside-rustic