Death Battle: Link VS Cloud – omdat jij je altijd al afvroeg hoe dat eruit zou zien

DeathBattleLinkvsCloud

De geweldige meesterbreinen van ScrewAttack.com hebben een grappig, entertainend, informerend en bloeddorstige serie gecreerd met de naam ‘Death Battle’, waarin bekende figuren elkaar tot kleine hoopjes bloederige pulp omtoveren. Ja, wij voelden hem ook, die vlinders in de buik.

Je kent vast wel die gesprekken met je mede-Geeks, waarin er altijd een discussie ontstaat over welke character uit games, comics of films sterker zou zijn de ander. Sommige van die discussies lopen zo uit de hand dat de makers van ‘Death Battle’ besloten de wereldvrede te bewaren en een einde te maken aan al die discussies.

In elk aflevering plaatsen ze twee personages tegen over elkaar. Denk aan Pikachu VS Blanka; Terminator VS Robocop; en Superman VS Goku! De characters worden eerst geintroduceerd en wordt er uitvoerig uitgelegd wat ze nu precies allemaal kunnen. Dan gaan de twee ‘mano-a-mano’ met elkaar en blijft er aan het eind (meestal) alleen maar een overeind staan. Als laatst wordt het gevecht tot in de kleinste details geanalyseerd en krijg je te horen waarom jou favoriet nu niks meer is dan een poeltje bloed op de grond.

Zoals we al eerder zeiden: informerend, amusant en bloeddorstig – kijken dus!