Mogen we jullie voorstellen aan onze nieuwe aanwinst: Luis… (spreek uit: LOE-WIES)

NightCrawler

 

Beste Geeks! Mogen we jullie voorstellen aan Luis… Onze nieuwe schrijver die zeer blij is om eindelijk zijn Geekness te delen met jullie…Waarschijnlijk hebben jullie al wat artikelen gelezen van hem want hijis voortvarend van start gegaan en wij juichen dat alleen maar toe… Dus heet hem welkom!

Hey daar ‘fellow Geeks’, mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Luis (spreek uit: LOE-WIES), maar mijn vrienden noemen me Lewis, en ik ben een Geek in hart en nieren. Toen ik geboren werd viel ik uit de Geek-boom en raakte ik elke tak onderweg naar beneden. Ik sta erom bekend een ‘big ass’ fan te zijn van alles wat te maken heeft met superhero comics, anime, scifi en fantasy.
Daarom sprong ik een gat in de lucht met m’n ‘Portalgun’ toen Kevin mij de kans gaf om mee te schrijven voor Geek Magazine. En met ‘great power’ komt ‘great responsibility’. Ik zweer hierbij plechtig jullie te entertainen met nieuwtjes en trivia over alles wat een hoog Geek-gehalte heeft. Tenzij ‘aliens’ onze wereld overnemen, natuurlijk – dan kan ik niks garanderen.

Oh ja en niet te vergeten, de beruchte vragenlijst!

Favoriete tv-serie: Shaman King

Star Wars of Star Trek: Yoda is mijn mentor, dus ik moet gaan voor Star Wars.

Favoriete Videogame: Chrono Trigger (SNES)

Beatles of The Stones: Beatles

Favoriete superheld: Van Marvel Comics – Nightcrawler; van DC Comics – Green Lantern (niet de film-variant, mind you!)

Wie schoot eerder Han of Greedo?: Han… daarom is Greedo dood, duh.

Favoriete boek: The Alchemist – Paolo Coelho is een eindbaas!

‘Stay Positive!’