Rebecca Romijn als sexy Sci-Fi bibliothecaresse?

LibrariansHeader

Actrice en oud-model Rebecca Romijn, voor ons Geeks beter bekend als Mystique uit de X-Men films, is binnenkort te zien op de buis als een uitdagend, pistool-slingerende bibliothecaresse in de nieuwe SYFY serie ‘The Librarians’.

‘The Librarians’ is een nieuwe serie gebaseerd op de trilogie van TV-films genaamd ‘The Librarian’ – een hedendaagse succesvolle Indiana Jones reïncarnatie. In de serie zullen er vier personages met buitengewone talenten ingeschakeld worden door de hoofdfiguur uit de films. Hij stuurt ze dan op avonturen om mysterieuze en antieke voorwerpen op te sporen voor ‘The Library’ – een eeuwenoude gezelschap – met alle gevolgen van dien. Het kwartet trekt over heel de wereld om vreemde verschijningen te onderzoeken en onschuldigen te beschermen tegen de gevaarlijke en geheimzinnige wereld van magie.

Dus zet het alvast in je agenda of tattooeer het op je voorhoofd! ‘The Librarians’ zijn in Nederland vanaf 9 december te zien bij SYFY.