Street Fighters zijn eikels! Een compilatie aan bewijsmateriaal

Streettroller head

Voor vele van de gamelovers onder ons zijn de ‘Spinning Bird Kicks’ en ‘Yoga Flames’ welbekende fenomenen. Maar blijkbaar kunnen de vechters hun moves niet in de games houden en maken ze er flink misbruik van in real life!

Nee, helaas moeten we je teleurstellen als je verwachtte dat er nu op straat echt een Street Fighter rondliep. Maar dit is net zo goed. Je neemt bloopers, voeg er Street Fighter animaties toe, en KLAAR – de grappigste clips die je ooit zult zien op het internet.

Kijk hoe Blanka onschuldige kindjes pest, hoe Chun Li jaloers is op andere vrouwen, Zangief graag zijn vuisten laat slingeren en Dhalsim niet zo vredelievend is als die wilt overkomen. Zelfs Felicia van ‘Dark Stalkers’ kan zich niet inhouden om kattenkwaad uit te halen!

Eigenlijk mogen we dit gedrag niet goedkeuren… alleen kunnen we maar niet stoppen met lachen! Mwhahah!!