[Animaandag] Dreamworks nieuwste animatie: Home…

rihanna-home-movie

Oh my God, we krijgen weer een invasie van buitenaardsen voor onze kiezen, deze keer zijn het de verschrikkelijke Boov… Star Wars is natuurlijk wat nu de klok slaat maar we mogen deze trailer ook niet missen…

In de nieuwe animatie van Dreamworks Home, wordt de mensheid naar een nieuwe huisvesting geplaatst, terwijl de aliens de Aarde naar hun eigen maatstaven herinrichten. Alleen het meisje Tip weet de dans te ontspringen… Ze ontmoet een buitenbeentje in de buitenaardse gelederen genaamd Oh…

Met zijn tweeën gaan ze op zoek naar een manier om zowel de mensheid als de Boov een eigen thuis te kunnen geven. Dat is moeilijker dan het lijkt, want Oh is niet de meest verstandige Boov en wordt bovendien gezocht door zijn soortgenoten.

Mochten deze wezentjes je bekend voorkomen dan klopt dat want ze waren ook al eerder te zien als een korte animatie filmpje voor de Mr Peabody & Sherman hoofdfilm…Ook hebben wij het al een keer over deze Boov gehad tijdens ‘animaandag‘ van 17 maart van dit jaar…

Vanaf 2 april 2015 nemen de Boov ook onze bioscopen over.

De trailer:

Eerste kennismaking met de Boov