2e trailer voor ‘Batman: Arkham Knight’ is uit!

ArkhamKnight3

Wij hebben lang gewacht tot alles klaar was om hierover te schrijven. Alleen konden we onze enthousiasme niet bedwingen en hebben we besloten om het toch maar te doen!

Vorige week was die er dan, de eerste van de drie langverwachte videogame trailers die laten zien hoe de nieuwe Batman: Arkham Knight eruit komt te zien. Nu is de tweede video eindelijk uitgebracht en wij zijn aardig verrast!

Genaamd ‘ACE Chemicals Infiltration Part 1’, liet de eerste video zien hoe onze ‘Dark Knight’ met zijn nieuwe moves, zoals de ‘Fear Takedown’, de handlangers een kopje kleiner maakte van zijn nieuwste vijand – de ‘Arkham Knight’! Als je die nog niet hebt gezien, bekijk hem dan hieronder.

 

‘Part 2’ is nu eindelijk beschikbaar en laat zien hoe Batman in zijn gepimpte Batmobile tanks aan flarden schiet. Handig wagentje, zeker wanneer je in de file komt te staan.

 

Na de eerste twee gametrailers te hebben gezien kunnen we niet wachten op de volgende en laatste trailer voor dat ‘Batman: Arkham Knight’ daadwerkelijk klaar is om gespeeld te worden! Nog heeeel even geduld, maar dan hebben we ook wat. En Geek Magazine houd jullie allemaal op de hoogte! (Heeft iemand een Bat-Signal te leen?)

ArkhamKnight1