‘Reboot’ krijgt een reboot!

REBOOT-SEQUEL-TITLE-TV-5701

De jaren ’90 heeft ons Geeks geweldige nieuwe jeugdherinneringen gebracht. Van de Teenage Mutant Ninja Turtles en de X-Men Animated Series, tot de Power Rangers en Reboot! Over de jaren heen leek het er even op dat de toenmalig populaire Reboot alleen maar een herinnering zou blijven. Maar gelukkig voor ons, komen ze weer keihard terug!

The makers van Reboot, Rainmaker Entertainment, heeft laten weten dat ze een vervolg voor de franchise aan het maken zijn genaamd “The Guardian Code”. Deze serie zal meer centraal staan rond de ‘Guardians’, zoals Bob – de held van de eerste serie, en hun code: “To mend and defend” (vert. “om te herstellen en te verdedigen”).

De reboot van Reboot (gniffel gniffel – kon het niet laten) is tot stand gekomen als onderdeel van de serie’s 20ste jubileum. De makers beloven om de luchtige toon van de vorige serie aan te houden. Goed idee lijkt ons, aangezien dat het een groot succes heeft weten te maken.

Vanwege financiële problemen is er helaas nog geen première datum bekend. Maar wees gerust, zodra wij meer weten, dan weten jullie het ook! Hou ons in de gaten mede-Geeks!

Rebootcast2nd

reboot_reboot_matt_rhodes