Stan Lee’s Top 125

StanDaMan

Stan Lee, de man achter de grootste Marvel superhelden ooit, is trots op het 75-jarige bestaan van Marvel Comics. Nooit had hij gedacht te staan waar hij nu staat toen hij toentertijd begon als 17-jarige assistent bij Timely Comics. Zijn taak: lunch halen, inkpotten bijvullen, correcties gummen en de strips proeflezen. Toen Joe Simon en Jack Kirby – de makers van Captain America – van de een op andere dag ontslagen werden, kreeg hij de kans om te laten zien wat hij kon. Wist hij veel? En nu meer dan 70 jaar later en honderden creaties verder staat hij bekend als een van de meest gerespecteerde comics-genieën ooit! 

Om dit te vieren heeft ‘The Great Creator’ zijn volgers op internet de kans gegeven om te bepalen welke van zijn creaties in de Top 125 lijst mochten staan. Ben jij benieuwd of jou favoriet er ook tussen staat? Bekijk dan snel de video en laat ons weten of jullie het ermee eens zijn.