The Suicide Squad: acteurs zijn bekend!

suicide-squad-coming-to-the-big-screen-david-ayer-to-direct-suicide-squad

Warner Bros heeft de cast voor DC Comics’ aankomende ‘Suicide Squad’-film, die gepland staat voor 5 augustus 2016, bekend gemaakt. Voor degenen die nu allemaal vraagtekens boven hun hoofd hebben, zullen we even kort uitleggen wat ‘Suicide Squad’ eigenlijk is.

Het team bestaat uit welbekende (en ietwat minder bekende) schurken uit de DC Comics Universum, die gemanipuleerd worden (halsband met explosieven rond hun nek; ingespoten met gif; geliefden gijzelen… wat maar werkt) om geheime missies uit te voeren voor de overheid. Als hun missie is geslaagd, worden ze beloond met hun vrijlating; als ze falen… tja, jammer dan. Ze worden met name ingezet op missies waar er eigenlijk geen terugkeer van mogelijk is. Het is bijna zelfmoord – daarom: ‘Suicide Squad’.

Voor de verfilming hebben de makers een interessante cast gekozen. Allereerst: Will Smith (Men In Black) voor de rol als ‘Deadshot’ – de dodelijke scherpschutter wiens personage al een paar keer is gebruikt in de TV-serie ‘Arrow’. Vervolgens: Jai Courtney (Divergent) als Boomerang – hoogst waarschijnlijk ‘Captain’ Boomerang, een vijand van ‘The Flash’, uitgerust met een arsenaal aan verschillende soorten boemerangs. Daarna: Cara Delevigne (The Face Of An Angel) als Enchantress – een tovenares die in staat is te teleporteren en energie kan manipuleren. Niet te vergeten: Tom Hardy (Dark Knight Rises) als Rick Flag – een ex-militair/agent van de overheid die verantwoordelijk is voor het bij elkaar houden van het team, met welke middelen dan ook. En dan ten slotte: Jared Leto (Requiem For A Dream) als de Joker (geen introductie nodig, neem ik aan?) en Margot Robbie (The Wolf Of Wall Street) als Harley Quinn – Joker’s psychopathische (ex-)vriendin.

Er gaan geruchten rond dat ‘Batman VS Superman’-ster Jesse Eisenberg in gesprek is om zijn rol als Lex Luthor weer te spelen in ‘Suicide Squad’. De rol van de koelbloedige en stevige Amanda Waller moet nog ingevuld worden. Warner Bros heeft in elk geval laten weten dat ze maar AL te graag Oprah Winfrey voor die rol willen hebben. Wij van Geek Magazine zeggen – DOEN!

Met zo’n interessante cast kan de ‘Suicide Squad’ wel heel wat worden! Alleen zijn wij benieuwd naar hoe Jared Leto de gigantische schoenen van Heath Ledger zal kunnen vervullen na zijn legendarische vertegenwoordiging van de gestoorde meesterbrein.

Maargoed, het is nog even wachten tot we het allemaal te zien gaan krijgen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om te zien hoe Oprah Winfrey iemand een kogel door zijn kop knalt! Of iemand z’n hoofd doet exploderen… of iemand in een vat zuur laat vallen… We kunnen eindeloos doorgaan, maar laten het hier even bij (gniffel gniffel).

suicide-squad-full-cast-thumbbanner