Vechtende X-chromosomen in ‘Dead Fantasy’

Dead.Fantasy.full.421231
Fans van ‘Dead Or Alive’, ‘Final Fantasy’, ‘Ninja Gaiden’ en ‘Kingdom Hearts’ opgelet! Wist jij dat er een serie van geweldige computergrafische korte films gemaakt is met de dames van deze series in de hoofdrol? Nu wel dus!

‘Dead Fantasy’ is gemaakt door een fan en mede-geek, genaamd Monty Oum. Hij bedacht zich op een dag om de (vrouwelijke) personages vanuit de verschillende franchises het een keer tegen elkaar op te laten nemen en het resultaat is geweldadig en verbluffend. Hoe leuk het ook niet was om ze in hun eigen spel te zien rollenbollen, in Dead Fantasy gaan ze nog een level verder!

Om het lekker gemakkelijk voor jullie te maken, zien jullie hierbeneden de hele reeks achter elkaar in een ongeveer half uur durende clip. Dus zak lekker achterover in je stoel terwijl de dames elkaar een pak rammel geven en geniet van de show.