Assassin’s Creed versie van Parijs vs de echte Parijs…

assassin 2

 

Ondanks de slechte start van Assassin’s Creed Unity  is het wel één van de mooiste spellen in de franchise… In AC – Unity is deze keer gesitueerd in Parijs tijdens de revoluties en is deze setting leent zich natuurlijk uitstekend voor een Assassin’s Creed verhaal…

Damien Hypolite vroeg zich eigenlijk af hoe accuraat AC-Unity zich heeft gehouden aan de echte stad Parijs… Deze vraag vond hij belangrijk genoeg om met screenshots uit de game in zijn zak, op pad te gaan naar de echte locaties…. Met wat geduld, een vaste hand en twee stedentrips verder, kan Damien aan de wereld laten zien hoe accuraat het spel wel niet is…

Gelukkig is Assassin’s Creed Unity flink gepatcht waardoor je nu met een gerust hart het Parijs van de 18de eeuw bezoeken…maar houdt wel de tempeliers in de gaten!