Spelen met vuur als een echte pro!

pyro2

Ook al weten we dat we eigenlijk niet met vuur moeten spelen, doen we dat toch graag! Geef de schuld maar aan tekenfilms en videogames. Hoe tof zou het niet zijn om als een tovenaar, een superheld of een ‘fire-bender’ vuur uit je handpalmen tevoorschijn te laten komen? Voor de echte pyromanen onder ons, jullie wens is werkelijkheid geworden.

De ‘PYRO Fireshooter’ gemaakt door ‘Ellusionist’ is een pyrotechnisch apparaat ontwikkeld voor professionals. Het is geen speelgoed waar iemand onder de 18 jaar legaal gebruik van mag maken, maar het is wel leuk om te zien!

Deze high-tech apparaat draag je om je pols, heeft vier aparte kamers voor meerdere schoten en een draadloze afstandsbediening. Leuk voor wannabe-magiers en illusionisten. Begin alleen al wel te sparen, deze hete juweeltjes zijn per stuk te koop voor $174! Als je je vingers er niet aan brand, dan misschien je portemonnee wel.

pyro4