Vrouwen en kinderen eerst! Frieza… komt terug?!

DragonballZResurrectionOfF

Pupillen worden groot. Kaken vallen op de vloer. Rare geluiden worden geproduceerd dat alleen te vertalen is in “FRIEZAAAAAA?!” Inderdaad, wij waren ook stomverbaasd.

[GECENSUREERD SCHELDWOORD] wat waren wij verrast met de nieuws dat de volgende Dragonball Z film “The Resurrection of F” de terugkeer van Frieza centraal zou hebben staan. De misselijkste van de misselijkste misbaksels uit het Dragonball-franchise. Ja Z-fanaten, hij is weer terug om Goku, Vegeta, Piccolo en de rest weer te kwellen!

Op 18 april 2015 zal de film in Japan in premiere gaan. De officiele website van Toei Animation heeft de langverwachte teasers gepost en mensen zijn uit hun dak gegaan. Wil je weten waarom? Bekijk dan snel de trailers. Tip: Hou een doekje bij de hand voor de kwijl.